Animale Fantastice și Unde le Poți Găsi ONLINE subtitrat

Animale Fantastice și Unde le Poți Găsi ONLINE SubtitratAnimale Fantastice și Unde le Poți Găsi online DVDRip, subtitrat în Română.

Animale fantastice și unde le poți găsi este un film fantastic britanic din 2016 regizat de David Yates și distribuit de Warner Bros. Pictures.

In anul 1926, vrăjitorul Newt Scamander (Eddie Redmayne) soseşte în New York pentru un mic popas în drumul său către Arizona. El se întâlneşte cu Mary Lou Barebone (Samantha Morton), o No-Maj (om fară puteri magice) care conduce un orfelinat. Ea îl avertizează explicit despre existenţa şi pericolul pe care-l reprezintă vrăjitorii şi vrăjitoarele. În timp ce o ascultă, un Niffler scapă din servieta magică a lui Newt care se poate expanda şi în interorul căreia se află o mulţime de creaturi magice.

El încearcă să captureze înapoi creatura, dar îl implică fără să vrea pe Jacob Kowalski (Dan Fogler), un No-Maj care-i ia din greşeală servieta lui Newt. Aurora retrogradată Tina Goldstein (Katherine Waterston) îl arestează pe Newt pentru că este un vrăjitor neînregistrat şi îl duce la Congresul Magicienilor din Statele Unite ale Americii (CMSUA) în speranţa că datorită acestei „prăzi” ea îşi va recupera fostul post. Cu toate acestea, Preşedintele Seraphina Picquery şi Aurora Percival Graves, respinge acest caz. Acasă la Jacob, câteva creaturi reuşesc să scape din servieta lui Newt.

Urmăreşte online filmul Animale Fantastice și Unde le Poți Găsi 2016, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Animale Fantastice și Unde le Poți Găsi ONLINE subtitrat

<>

Animale Fantastice și Unde le Poți Găsi Subtitrat HD in Romana

402
02:12:53
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana