Asaltul Mercenarilor ONLINE subtitrat

Asaltul Mercenarilor ONLINE SubtitratAsaltul Mercenarilor online DVDRip, subtitrat în Română.

Ar fi trebuit să fie o zi de lucru obişnuită pentru Cross (Steven Seagal) şi partenerul său, Manning (Stone Cold Steve Austin), foşti soldaţi de operaţiuni speciale. Ei şi grupul lor au fost angajaţi pentru a supraveghea şi a orchestra dezafectarea unei închisori secrete militare, cât şi a se ocupa de transportul deţinuţilor către noua închisoare, de această dată una oficială. Cross vrea să se impună din prima şi să le arate tuturor că el este şeful şi toţi trebuie să facă aşa cum spune el, iar pentru a se face şi mai bine înţeles, bate un deţinut masiv care a trecut linia, în timp ce Manning primeşte o misiune nu tocmai onorantă.

Ziua devine mai grea atunci când se găseşte un bilet rulat, ce a fost scăpat în mod accidental de către un deţinut, în care sunt detaliate locuri şi date referitoare la un atac asupra acelei clădiri. Cross, în drumul de întoarcere după ce şi-a îndeplinit misiunea avută, şi Manning, încă având de lucru pentru completarea sarcinii sale, sunt puşi brusc în faţa unei situaţii complicate atunci când Chris Blake (Michael Pare) şi mercenarii săi, care se dau drept şefi de poliţie, preiau controlul complexului.

Ambitiosul proiect al senatoarei Lilian DeHaven (Anne Bancroft) de a introduce o femeie in programul de pregatire al trupelor de elita SEALS pare din start supus esecului.

Urmăreşte online filmul Asaltul Mercenarilor 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Asaltul Mercenarilor ONLINE subtitrat

<>

Asaltul Mercenarilor Subtitrat HD in Romana

480
01:37:42
0%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana