Bătaia e Ruptă din Rai ONLINE subtitrat

Bătaia e Ruptă din Rai ONLINE SubtitratBătaia e Ruptă din Rai online DVDRip, subtitrat în Română.

Detectivul Nick Blades (Adam Copeland) este un polițist din New Orleans trimis în judecată pentru fapte de corupție. Procurorul adjunct Theo Gold (Jamie Kennedy) este omul responsabil cu punerea lui în spatele gratiilor.
Când aceste două personaje din părți opuse ale legii se văd obligate să coopereze într-un caz legat de un criminal periculos, vor avea nevoie de răbdare… pentru a nu se ucide reciproc înainte de a rezolva cazul.

Detectivul din New Orleans Nick Blades (Adam „Edge” Copeland) se pregăteşte să fie judecat pentru presupuse fapte de corupţie. Asistentul procurorului general Theo Gold (Jamie Kennedy) este omul chitit să-l înfunde pe Nick, însă printr-un concurs al sorţii cei doi ajung din inamici în colaboratori pentru a prinde un infractor mai important. Cei doi trebuie să facă în aşa fel încât să împiedice un plan criminal, însă dacă se poate s-o facă fără a se ucide între ei mai întâi. Din această poveste amuzantă şi intensă mai fac parte Alicia Witt, Jennifer Esposito sau Jessica Walter, reuşind să aducă un plus de intrigă şi frumuseţe.

Urmăreşte online filmul Bătaia e Ruptă din Rai 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Bătaia e Ruptă din Rai ONLINE subtitrat

<>

Bătaia e Ruptă din Rai Subtitrat HD in Romana

365
01:23:36
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana