Beauty and the Beast ONLINE subtitrat

Beauty and the Beast ONLINE SubtitratBeauty and the Beast, film online HD, subtitrat în Română.

Noi şi spectaculoase imagini din viitorul film Beauty and the Beast au fost lansate de publicaţia Entertainment Weekly. Un preview convingător al live-action-ului ce îl are la cârmă pe Bill Condon. În decoruri şi costume superbe îi vedem pe Emma Watson. Luke Evans (Gaston), Josh Gad (Le Fou) şi Dan Stevens, în costumul masiv, sălbatic al Bestiei (Prinţul Adam).

Filmul pare că a preluat întocmai unele scene binecunoscute din pelicula de animaţie, precum cea a dansului din sala de bal a palatului. Pelicula nu va fi însă o replică perfectă a poveştii din 1991. Au fost introduse cântece şi personaje noi. În plus, menţionează Waston într-un interviu anterior acordat publicaţiei citate, personajul lui Belle a primit o completare a biografiei.

„În animaţie, tatăl ei este inventatorul; am transferat această abilitate lui Belle. Am observat că nu există alte explicaţii în poveste legate de motivul pentru care ea este diferită şi, astfel, respinsă de ceilalţi, în afara faptului că îi plac cărţile. În restul timpului ce face, ne-am întrebat? Aşa că i-am îmbogăţit istoria personală şi am spus că a inventat o maşinărie de spălat, astfel ca, în loc să spele rufe, foloseşte acest timp pentru lectură. Am făcut astfel din Belle un inventator”, a explicat actriţa.

Urmăreşte online filmul Beauty and the Beast 2017 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beauty and the Beast online

<>

Beauty and the Beast Subtitrat HD in Romana

478
02:07:15
100%
Rates : 2
Filme online subtitrat hd in romana