Campania ONLINE Subtitrat

Campania ONLINE SubtitratCampania film online DVDRip, subtitrat în Română.

Cam Brady e deja foarte familiar cu viaţa de politician, după ce a fost ales de patru ori în Congresul american. Chiar dacă în mod normal ar fi trebuit să aibă experienţa campaniilor trecute, în realitate Brady nu a trebuit să concureze niciodată pentru voturi, deoarece nimeni nu a candidat împotriva sa.

După ce Brady face o gafă în public mult prea mare pentru a fi iertată, doi afacerişti bogaţi pun la cale un plan pentru a-l înlătura de la putere. În ultima clipă apare Marty Huggins, un bărbat naiv şi aparent nepriceput care n-are nici cea mai mică idee despre dedesubturile politicii, şi se înscrie în lupta pentru Congres.

Lui Marty i se aduce un manager de campanie care să-l transforme dintr-un om modest într-un politician feroce. Acesta este sponsorizat către cei doi oameni de afaceri influenţi, care speră ca odată ajuns în funcţia de Congresman Marty să le aprobe nişte proiecte la limita legii, şi i-au virat un milion de dolari pentru a fi folosiţi în campania electorală. Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, Marty se transformă, prin perseverenţă şi ambiție, într-un contra-candidat tot mai puternic, iar acest lucru se datorează faptului că nici el nu mai respectă etica sau regulile, la fel ca şi Brady.

Urmăreşte online filmul Campania 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Campania ONLINE Subtitrat

<>

Campania Subtitrat HD in Romana

300
01:35:39
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana