Condamnat la Iertare ONLINE subtitrat

Condamnat la Iertare ONLINE SubtitratCondamnat la Iertare film online DVDRip, subtitrat în Română.

Condamnat la Iertare sau in Engleza Absolution este un film american direct-pe-DVD din 2014 regizat de Keoni Waxman. În rolurile principale joacă actorii Steven Seagal, Vinnie Jones, Byron Mann.

Absolution (de asemenea, cunoscut si sub numele de The Mercenary: Absolution) este un film de actiune ,aventura si crima 2015 regizat de Keoni Waxman.Filmul este o continuare a filmului A Good Man si este a șasea colaborarea dintre Steven Seagal si regizorul Keoni Waxman.Filmul mai marchează, de asemenea si cea de-a treia colaborare dintre Steven Seagal și actorul Vinnie Jones. Când agentul John Alexander,este recrutat de vechiul său șef asasin un dealer de droguri din Afganistan, el începe să suspecteze o legătură între o operațiune de trafic de droguri si o rețea de trafic de sex a Guvernului SUA. După ce salvează accidental una dintre victimele traficului de persoane , el este târât într-un război total. Având în vedere ca este o ultimă șansă de a reconcilia păcatele trecutului său, John va lupta pentru a o salva pe fata nevinovată … și să aducă în jos o înțelegere de moarte.

John Alexander şi-a pierdut încrederea în oameni. Din acest motiv, toată viaţa lui a făcut numai rău. A fost nemilos şi lipsit de scrupule până în ziua în care în sfârşit l-au cuprins remuşcările şi a hotărât că înainte de a muri, să facă şi el o faptă bună, chiar dacă ar însemna să moară pentru asta. Ocazia se iveşte când o întâlneşte pe Nadia, o fată care fugea de un interlop, extrem de periculos şi cu legături foarte puternice în politică. Situaţia se complică în momentul în care John trebuie să decidă dacă să rămână loial agenţiei guvernamentale care l-a angajat pentru această misiune sau să salveze fata, ispăşindu-şi astfel viaţa plină de păcate pe care a avut-o ca mercenar.

Urmăreşte online filmul Condamnat la Iertare 2015, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Condamnat la Iertare ONLINE Subtitrat

<>

Condamnat la Iertare Subtitrat HD in Romana

654
01:31:27
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana