Convergence ONLINE subtitrat

Convergence ONLINE Subtitrat
Filmul Convergence ne prezinta un detectiv ce trebuie sa lupte pentru razbunarea sufletului sau atunci cand se gaseste blocat intr-un spital misterios care serveste ca o poarta intre rai si iad. Dupa ce a suferit cateva rani in urma unei explozii provocate de o bomba terorista, detectivul Ben Walls se trezeste in spital si este fortat sa ramana in interiorul cladirii la comanda capitanului sau. Pe cand Ben se plimba pe holurile goale ale spitalului, el se va gasi in curand vanat de un inger razbunator si bantuit de aparitii ale caror moarte ramane un mister. Acum Ben trebuie sa opreasca cele doua forte supranaturale ce il vor mort si sa gaseasca atentatorul cu bomba inainte de a lovi din nou.

Convergence online 720p este un film cu un detectiv care se trezeste intr-un loc ciudat care pare a fi cu doua cai, una spre rai si una spre iad. Acesta trebuie sa se zbata sa supravietuiasca si sa se roage pentru mantuirea sufletului sau pentru a ajunge pe calea cea buna.

Scris si regizat de Drew Hall – Convergence este un film 2015 american de actiune, mister si thriller in care joaca Clayne Crawford, Ethan Embry si Mykelti Williamson. Aflat intr-o lume destul de avansata, detectivul Ben (Clayne Crawford) se găseşte într-o lume, făcând treceri înainte şi înapoi între prezent şi viitor. Încercuit de rezidenţi care cauta mântuire, Ben trebuie cu orice pret sa gaseasca o cale de ieşire .

Convergence ONLINE Subtitrat

Convergence ONLINE Subtitrat hd in romana

653
01:38:55
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana