Extra’ Pază-n Cartier Online subtitrat

Extra’ pază-n cartier ONLINE SubtitratExtra’ pază-n cartier (The Watch) online DVDRip, subtitrat în Română.

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniștită și oază de siguranță, Evan Bob, Franklin și Jamarcus hotărăsc să-și unească forțele pentru a-și proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de “paznici”… beau bere, pierd vremea și își fac de cap, ca băieții.

Faceți cunoștință cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracții, Franklin (Jonah Hill), cel dur și imprevizibil, și Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorțat în căutarea iubirii.

În rolul celor patru membri ai “pazei”, Levy și regizorul Akiva Schaffer (o forță creatoare din spatele câtorva filme scurte renumite din seria “Saturday Night Live”) au fost distribuiți trei actori de comedie celebri și un tânăr talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si un tanar talent, Richard Ayoade. Singurele lucruri mai periculoase decât amenințarea la adresa cetățenilor onești din suburbia Glenview sunt cei patru bărbați care s-au reunit pentru a-i salva.

Urmăreşte online filmul Extra’ pază-n cartier 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Extra’ pază-n cartier ONLINE Subtitrat

<>

Extra’ pază-n cartier Subtitrat HD in Romana

429
01:42:11
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana