Fără Bărbaţi…sau Nu ONLINE subtitrat

Fără Bărbaţi…sau Nu ONLINE SubtitratFără Bărbaţi…sau Nu online DVDRip, subtitrat în Română.

Eva Longoria și Christian Slater revin într-o comedie cu buget redus regizata de Gabriela Tagliavini.

Filmul “Without Men”, inspirat de romanul “Tales of the Town of Widows” de James Canon, prezintă povestea Rosalbei (Eva Longoria), care devine primăriță într-un sat (din America Latina) rămas fără bărbați după ce aceștia au fost recrutați de o grupare de gherilă.

Astfel femeile din sat sunt nevoite să îndeplinească sarcinile efectuate în mod tradițional de soții și logodnicii lor. Singurul bărbat rămas în sat, preotul Rafael (Oscar Nuñez), ajunge să creadă că este de datoria lui să le lase însărcinate pe femeile din sat.

Un jurnalist american, Gordon (Christian Slater), ajunge în localitate pentru a scrie un articol despre acel subiect neobișnuit și începe o aventură cu Rosalba.

Într-un sat izolat din America Latină, toţi bărbaţii au fost recrutaţi cu forţa de o grupare de guerilla comunistă. Rămase singure, femeile sunt nevoite să se descurce cum pot şi să îndeplinească sarcini atribuite tradiţional bărbaţilor.

Astfel Rosalba (Eva Longoria) devine primar, iar preotul din sat – singurul bărbat care nu a fost recrutat – ajunge să creadă că este datoria lui să lase însărcinate femeile din sat. Gordon (Christian Slater), un jurnalist american, ajunge în localitate pentru a consemna neobişnuita întâmplare şi începe o aventură cu Rosalba.

Urmăreşte online filmul Fără Bărbaţi…sau Nu 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Fără Bărbaţi…sau Nu ONLINE subtitrat

<>

Fără Bărbaţi…sau Nu Subtitrat HD in Romana

476
01:36:06
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana