Grozavul și Puternicul Oz ONLINE subtitrat

Grozavul și Puternicul Oz ONLINE SubtitratGrozavul și Puternicul Oz film online DVDRip, subtitrat în Română.

Grozavul și puternicul Oz (denumire originală: Oz the Great and Powerful) este un film de fantezie și de aventură american din 2013 regizat de Sam Raimi, produs de Joe Roth, cu un scenariu de David Lindsay-Abaire și Mitchell Kapner. În rolurile principale interpretează actorii James Franco ca Oscar Diggs, Mila Kunis ca Theodora, Rachel Weisz ca Evanora și Michelle Williams ca Glinda.

În Kansas, Oscar Diggs (James Franco) lucrează ca iluzionist și magician împreună cu un circ. În timp ce o furtună se apropie de circ, mușchiulosul (Tim Holmes) află că Oscar a avut o aventură cu soția sa și-l atacă. Oscar scapă cu ajutorul unui balon cu aer cald, dar este prins într-o tornadă care-l aruncă în Ținutul lui Oz. Aici vrăjitoarea Theodora (Mila Kunis) îl găsește și crede că este vrăjitorul despre care s-a profețit că o va detrona pe vrăjitoarea cea rea care l-a ucis pe regele din Oz. În drum spre Orașul de Smarald, Theodora se îndrăgostește de Oscar. Cei doi se întâlnesc cu maimuța zburătoare Finley (Zach Braff), care-i jură lui Oscar că-l va sluji după ce acesta l-a salvat din ghearele unui leu.

Când ajung în Orașul de Smarald, Oscar se întâlnește cu Evanora (Rachel Weisz), sora lui Teodora, care este sceptică în privința faptului că Oscar ar fi vrăjitorul din profeție. Evanora îi spune lui Oscar că vrăjitoarea cea rea locuiește în Pădurea Întunecată și poate fi ucisă doar prind distrugerea baghetei sale, care este sursa puterii ei.

Urmăreşte online filmul Grozavul și Puternicul Oz 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Grozavul și Puternicul Oz ONLINE subtitrat

<>

Grozavul și Puternicul Oz Subtitrat HD in Romana

315
02:10:29
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana