Kong: Skull Island ONLINE subtitrat

Kong: Skull Island ONLINE SubtitratKong: Skull Island, film online HD, subtitrat în Română.

În acţiunea SF “Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017.

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui.

Mult-îndrăgitul King are o istorie formidabilă, care se întinde pe 83 de ani. Iar regizorul Jordan Vogt-Roberts, care semnează noul Kong: Skull Island, promite şi mai mult decât am avut până acum.

Într-o imagine publicată pe Entertainment Weekly, Tom Hiddleston şi Brie Larson se găsesc într-un cimitir de oase. Al unor creaturi gigantice: „După mărimea craniilor, ne putem da seama că e vorba de creaturi, altele decât cele cu care ne-a obişnuit King Kong. Al nostru este cel mai mare King văzut vreodată pe ecran, şi asta explică multe dintre cele văzute pe insulă”, explică Vogt Roberts.

Urmăreşte online filmul Kong: Skull Island 2017 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Kong: Skull Island online

<>

Kong: Skull Island Subtitrat HD in Romana

608
01:58:17
62%
Rates : 16
Filme online subtitrat hd in romana