The Meddler ONLINE Subtitrat

The Meddler ONLINE Subtitrat
The Meddler film online DVDRip, subtitrat în Română.

Susan Sarandon este o mamă adevărată – în mai multe moduri. Pe lângă faptul că mama actriței Eva Amurri (și fii Jack Henry și Miles Guthrie), ea a jucat in mai multe mame de pe ecran. Desigur, actrite de succes de o anumită vârstă fac adesea existența unor astfel de roluri (Meryl Streep, de exemplu), dar Sarandon pare să fi intensificat acceptarea ei de roluri maternitate în ultimii ani.

Rolul ei unul de Oscar a fost pentru a juca o soră (ca într-o călugăriță, în 1995 a lui “Dead Man Walking”), ci doar de atunci, ea a jucat o mamă în (pentru a numi doar câteva): “Stepmom” ( 1998), “Oriunde Dar aici” (1999), “Shall We Dance” (2004), “Elizabethtown” (2005), “Mr. Woodcock” (2007), “The Lovely Bones” (2009), “Wall Street: Money Never Sleeps “(2010),” Arbitrage “(2012),” The Big Wedding “(2013),” Mamele și Daughters “(2016), cu privire la emisiuni TV și, în probabil ei cel mai bun rol mama încă,” The băgăreț ” (PG-13, 01:40).

Marnie Minervini (Sarandon), este singur și plictisit. Ea și soțul ei sa mutat de la New York, la L. A. atunci când fiica lor scenarist, Lori (Rose Byrne), a făcut doar câțiva ani înainte. De atunci, soțul Marnie a murit, lăsând banii ei suficient ca ea nu trebuie să lucreze. Marnie solicită în mod constant, texte și picături de a vedea Lori. Atunci când Lori sugerează că mama ei a lua un hobby, Marnie răspunde vesel, “Ai putea fi hobby-ul meu!” Marnie este iubitor, fermecător și bine intenționată, dar ea cu siguranta este un băgăreț.

Urmăreşte online filmul The Meddler 2015, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Meddler ONLINE Subtitrat

The Meddler ONLINE Subtitrat HD in Romana

339
01:43:29
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana