Mojin – The Lost Legend ONLINE Subtitrat

Mojin – The Lost Legend ONLINE Subtitrat
Filmul Mojin The Lost Legend 2015 ne duce la începutul anilor 1990, celebrul explorator mormânt Hu Bayi decis să se retragă cu logodnica lui Shirley.
Dar, înainte de nunta lui, Bayi descoperă prima lui dragoste Ding Shitian, care se presupune că a murit acum 20 de ani, este, de fapt încă în viață.
Moartea ei în timpul unei expeditii (într-un buncăr militar japonez în Mongolia Interioară) pentru a găsi mitic Equinox floare are bântuit atât bărbații, cât pentru diferite motive.
Hu pierdut o dragoste adevărată, și Wang a pierdut o reprezentare a purității revoluției.
Hu a trecut la un anumit grad (deschiderea „A fost doar un vis” secvență sugerează că nu are în întregime), după ce sa culcat cu Shirley la un moment dat înainte de a deveni incertă de a avea o relație cu ea. Wang, cu toate acestea, deține încă Ding în inima lui, si are o mult mai mult de a face cu înclinații politice decât orice sentimente el ar fi putut avea despre ea.
Punctul de devine clar: Times, atitudini și relații economice internaționale s-au schimbat, ceea ce duce China departe de zilele de glorie ar trebui țării.
Acum, este de până la aceste caractere pentru a reconcilia noul mod de lucruri cu dorință lor pentru trecut.

Mojin – The Lost Legend ONLINE Subtitrat

Mojin – The Lost Legend ONLINE Subtitrat hd in romana

783
02:04:45
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana