Monster Trucks ONLINE subtitrat

Monster Trucks ONLINE SubtitratMonster Trucks online DVDRip, subtitrat în Română.

Căutând să scape cu orice preț de orașul în care s-a născut și de viața pe care o are, Tripp își construiește un monster-truck din piese abandonate ale altor mașini. În urma unui incident la o stație de extracție a țițeiului, Tripp eliberează din subteran o creatură care, în mod bizar, pare pasionată de viteză. Tripp realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din orașul natal, dar și un foarte bun prieten.

Filmul Monster Trucks 2016 Online Subtitrat poate fi vazut gratis si fara intrerupere pe site-ul nostru, filmul apare in anul 2016 si face parte din categoria Animaţie avand ca actori pe Jane Levy, Lucas Till si regia Chris Wedge.

Un adolescent care se afla in ultimul an de liceu pe nume Tripp care a inceput sa adune piese de la masinile scoase din uz cu scopul de a isi construi un Monster Truck (de aici si denumirea filmului). Solutia ideala pentru el se iveste in momentul in care in apropierea sondei petroliere are loc un accident si sub pamant se afla o creatura bizara care il va face renumit in lume, era un Monster Truck superb de care nu multa lume avea parte si usor usor se imprieteneste cu el.

Urmăreşte online filmul Monster Trucks 2016, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Monster Trucks ONLINE subtitrat

<>

Monster Trucks Subtitrat HD in Romana

945
01:37:49
57%
Rates : 19
Filme online subtitrat hd in romana