Pactul ONLINE Subtitrat

Pactul Online SubtitratPactul film online HD, subtitrat în Română.

Nicole Barlow (Agnes Bruckner) pune la punct ultimele detalii cu privire la înmormântarea mamei sale în San Pedro, California. Sora ei, Annie (Caity Lotz), nu doreşte să se implice deloc, amintindu-i lui Nicole despre modul în care le trata mama ei. Nicole încearcă s-o contacteze pe verişoara ei, Liz (Kathleen Rose Perkins), şi fiica acesteia, Eva (Dakota Bright), prin videoconferinţă, însă conexiunea pică şi Nicole observă o uşă deschisă care o conduce spre o încăpere întunecată. Ea pătrunde în acea cameră, dar nu mai iese vreodată.

Fiind informată despre dispariţia lui Nicole, Annie soseşte şi ea la faţa locului şi descoperă doar telefonul surorii sale alături de o poză. În acea noapte, ea se trezeşte dintr-un vis urât şi descoperă o fotografie cu două femei însărcinate – mama ei şi o femeie îmbrăcată cu o rochie înflorată. În ziua următoare, Annie participă la înmormântarea mamei sale şi ni se arată faptul că Annie are un ochi albastru şi unul verde, lucru pe care mama ei nu l-a avut.

După înmormântare, Annie se întâlneşte cu Liz şi Eva şi cele trei merg împreună acasă la mama lui Annie. Mai târziu, ea visează un bărbat fără tricou care plânge şi, în timp ce doarme, telefonul lui Annie arată o hartă pe care este indicată o adresă. Când se trezeşte şi vede o siluetă pe hol, Annie intră în camera lui Liz şi vede că patul e gol. O forţă nevăzută o atacă apoi pe Annie, dar reuşeşte să scape împreună cu Eva şi fug din casă. Poliţia nu crede povestea pe care o spune Annie, iar unul dintre ofiţeri, Bill Creek (Casper Van Dien), o suspectează pe ea că ar fi implicată în dispariţii.

Urmăreşte online filmul Pactul 2012 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Pactul online

<>

Pactul Online Subtitrat HD in Romana

307
01:28:52
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana