Parinti vs. Bunici ONLINE Subtitrat

Parinti vs. Bunici ONLINE SubtitratParinti vs. Bunici online DVDRip, subtitrat în Română.

Artie (interpretat de Billy Crystal) şi Diane (Bette Midler) acceptă să meargă în Atlanta pentru a avea grijă de nepoţii lor în timpul în care părinţii copiilor, genul de părinţi care se implică foarte mult în viaţa propriilor copii, poate chiar agasându-i, sunt nevoiţi să părăsească oraşul din cauza serviciului. Diane vrea să profite de acest lucru pentru a le demonstra nepoţilor că ei nu sunt la fel ca şi ceilalţi bunici.

Ei bine, probleme apar atunci când obiceiurile copiilor din secolul 21 se ciocnesc de metodele tradiţionale ale lui Artie şi Diane. Deşi la început pe Alice nu prea o încântă ideea de a-şi lăsa copii pe mâinile părinţilor săi, dar până la urmă nu are de ales.

Artie este numit „Fartie” (n-are rost să traduc ce înseamnă) de către Baker, mezinul familiei, care este foarte obraznic şi sfidător. Harper este foarte tensionată din cauza unei audiţii la vioară, iar bunica ei îi spune că ar trebui să se distreze mai mult şi să nu-şi mai facă atâtea griji în legătură cu audiţia, însă Alice nu este de acord cu mama ei, asta până când realizează că Harper nu doreşte să meargă la acea audiţie.

Urmăreşte online filmul Parinti vs. Bunici 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Parinti vs. Bunici ONLINE Subtitrat

<>

Parinti vs. Bunici Subtitrat HD in Romana

287
01:44:40
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana