Poliţai în Misiune ONLINE Subtitrat

Poliţai în Misiune ONLINE SubtitratPoliţai în Misiune online DVDRip, subtitrat în Română.

Jimmy Monroe şi Paul Hodges sunt poliţişti ce lucrează pentru NYPD şi îşi sărbătoresc cel de-al nouălea an de când sunt parteneri. După ce au eşuat în capturarea suspectului Juan Diaz şi pentru că au provocat un schimb de focuri groaznic în cartier şi au bătut un copil, Jimmy şi Paul sunt suspendaţi fără plată. Fiica lui Jimmy, Ava, se mărită şi costul nunţii se apropie de suma de 50 de mii de dolari. Chiar dacă soţul fostei sale soţii se ofera să plătească el pentru nuntă, Jimmy nici nu vrea să audă de aşa ceva şi este hotărât să găsească o soluţie pentru a face rost de bani şi a nu fi umilit.

Paul se teme ca soţia lui îl înşeală aşa că a ascuns o cameră video într-un ursuleţ de pluş. Când Jimmy dorea să-şi vândă cartonaş din anul 1952 cu jucătorul de Baseball Andy Pafko, el este jefuit de către Dave, care fură nu doar cartonaşul ci şi arma preferată a lui Paul. Ei află că Dave are de gând să jefuiască o casă în seara aceea şi se duc acolo pentru a-l pândi şi a-şi recupera cartonaşul şi arma. Jimmy şi Paul îl arestează pe Dave şi descoperă că acesta a vândut cartonaşul şi arma pentru a-şi cumpăra droguri.

Cei doi se duc la traficantul de droguri, Poh Boy, care le spune că le va înapoia cartonaşul dacă vor recupera o maşină furată. Când găsesc maşina, ei descoperă o femeie isterică, pe nume Gabriela, în portbagaj. Gabriela susţine că este amanta unui lord al drogurilor care a fost asasinat şi ea a fost răpită de banda lui Poh Boy. Ea nu doreşte ca Jimmy şi Paul să fie răniţi aşa că fuge şi le lasă un stick ascuns într-o cruce cu informaţii despre oameni de contact ai traficantului.

Urmăreşte online filmul Poliţai în Misiune 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Poliţai în Misiune ONLINE subtitrat

<>

Poliţai în Misiune Subtitrat HD in Romana

459
01:47:30
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana