Premoniţii ONLINE Subtitrat

Premoniţii ONLINE SubtitratPremoniţii film online DVDRip, subtitrat în Română.

Solace (2015) Film Online Subtitrat este un film thriller plin de mister 2015 regizat de Afonso Poyart scris de Peter Morgan și Sean Bailey bazat după o poveste de Ted Griffin in rolurile principale cu starurile de cinema Anthony Hopkins, Colin Farrell, și Jeffrey Dean Morgan.
Agentul Joe Merriwether (Jeffrey Dean Morgan) se găseşte faţă-n faţă cu o serie de crime si decide să ceară ajutorul unui fost coleg ieşit la pensie, medic psihanalist şi medium, dr John Clancy (Anthony Hopkins).Singuraticul Clancy, ce a încetat să-şi mai practice meseria şi s-a-ndepărtat de lume după moartea fiicei sale, nu mai vrea să aibă de-a face cu cazurile şi nici să-şi mai folosească abilităţile. Dar, când are viziuni violente cu tânăra colegă a lui Joe, se răzgândeşte crezând că acestea sunt un fel de mesaje personale.
Excepţionala putere intuitivă a lui Clancy îl conduce pe urmele unui suspect, Charles Ambrose (Colin Farrell). Curând, medicul îşi dă seama că harul său e nimic în comparaţie cu puterea acestui asasin.

Un medium care obișnuia să ofere consultanță detectivilor pentru a-i prinde pe criminali s-a retras la pensie după ce fiica sa a fost ucisă. Când un veteran al FBI-ului și tânăra și ambițioasa colegă a acestuia îi cer ajutorul pentru a rezolva un șir de crime bizare, mediumul revine la fosta lui activitate. Însă criminalul în serie pe care-l caută are și el puteri paranormale, așa că se va ajunge la o confruntare între cei doi paranormali, care-și pot ghici unl altuia toate mișcările.

Urmăreşte online filmul Premoniţii 2015, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Premoniţii ONLINE Subtitrat

<>

Premoniţii ONLINE Subtitrat HD in Romana

325
01:41:12
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana