Sora Invizibilă ONLINE Subtitrat

Sora Invizibilă ONLINE Subtitrat
Sora Invizibilă este un film original Disney, bazat pe cartea Sora mea invizibilă de Beatrice Colin și Sara Pinto. Filmul îl are ca regizor pe Paul Hoen și pe starurile Rowan Blanchard și Paris Berelc.
Cleo este o tanara introvertita , pasionata de stiinta care in timpul unui proiect stiintific aceasta reuseste sa-si faca sora mai mare pe Molly una din cele mai populare eleva si vedeta echipei de lacrosse din liceu , invizibila .
Si cum Cleo era obisnuita sa traiasca in umbra surori sale acum este nevoita sa ia atitudine si sa-i ia locul surorii sale in ziua celui mai important meci al echipei .
In tot acest timp Cleo incearca din rasputeri sa-si convinga profesorii si colegii ca Molly este bine si ca nu sunt probleme si foarte curand aceasta va reveni la ore .
Desi inaincele doua surori erau precum cainele cu pisica in timpul cat aceasta a devenit partial invizibila cele doua au stat mai mult timp impreuna si asa au reusit sa se aproprie una de cealalta si chiar sa devina de nedespartit .
Totusi in continuare in Invisible Sister 2015 problema invizibilitatit exista asa ca Celo trebui sa faca tot posibilul pentru a gasi antidotul pentru ca invizibilitatea lui Molly sa nu devina permanenta .
Invisible Sister 2015 online subtitrat romana bluray unul din bunele si frumoasele filme de adolescenti pe care il recomand cu placere .

Sora Invizibilă ONLINE Subtitrat

Sora Invizibilă ONLINE Subtitrat hd in romana

1596
01:17:41
83%
Rates : 12
Filme online subtitrat hd in romana