Suicide Squad ONLINE subtitrat

Suicide Squad ONLINE SubtitratSuicide Squad (Brigada sinucigașilor) online DVDRip, subtitrat în Română.

Brigada sinucigașilor este un film american cu supereroi, regizat și scenarizat de David Ayer. Filmul are drept subiect echipa omonimă de anti-eroi din DC Comics și este cea de-a treia parte a universului cinematografic DC Comics.

După moartea lui Superman, agenta de informaţii Amanda Waller alcătuieşte o echipă de elită formată din cei mai periculoşi criminali aflaţi în detenţie: dereglata mintal Harley Quinn, asasinul de elită Deadshot, fostul gangster El Diablo, hoţul oportunist Căpitan Boomerang, monstruosul canibal Killer Croc şi mercenarul Spliknot. Aceştia sunt scoşi din Penitenciarul Belle Reve şi puşi să lucreze sub comanda Colonelului Rick Flag. Fiecare dintre ei au plantată o mică bombă în gât şi dacă nu se vor supune sau vor încerca să fugă, aceasta va fi detonată.

Una dintre persoanele pe care Waller ar fi vrut să le recruteze este iubita lui Flag, Dr. June Moone, o arheologă care a fost posedată de o zeitate malefică după ce a atins un obiect arheologic blestemat. Zeitatea este cunoscută drept „Enchantress” şi se revoltă împotriva omenirii fiind decisă să distrugă pentru că a întemniţat-o atâta amar de vreme. Ea invadează oraşul Midway cu o hoardă de monştri şi îşi invocă fratele, Incubus, pentru a o ajuta să-şi îndeplinească planul.

Urmăreşte online filmul Suicide Squad 2016, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Suicide Squad ONLINE subtitrat

<>

Suicide Squad Subtitrat in Romana

537
02:02:50
Rates : 0
Filme online subtitrat hd in romana