Sunt Plecat in Oraş ONLINE subtitrat

Sunt Plecat in Oraş ONLINE SubtitratSunt Plecat in Oraş online DVDRip, subtitrat în Română.

Micutului Bink nu-i mai poate lipsi nimic: are parinti iubitori (poate prea iubitori…), locuieste intr-o casa uriasa, si e pe punctul de a aparea pe paginile tuturor ziarelor. Din nefericire,nu toata lumea este la fel de draguta ca parintii lui Bink, in special cei trei rapitori care se dau drept fotografi de la ziar, avand astfel ocazia sa-l “fure” pe micut. Insa faptul ca l-au rapit pe Bink nu mai pare o idee asa buna cand descopera ca a avea grija de acesta este mai mult decat dificil; in plus, bebelusul pare sa fie mai inteligent decat cei trei la un loc, fiind mereu cu un pas inaintea lor.

Scenaristul şi producătorul John Hughes a folosit în această comedie, o combinaţie de idei: puţin din “Singur acasă”, puţin din desenele animate “Swee Pea”.

Scenariul sună cunoscut: trei aşa-zişi fotografi (conduşi de actorul Joe Pantoliano) vor să-l răpească pe micuţul Baby Pink de la părinţii săi (Joe Mantegna şi Lara Flynn Boyle), pentru a obţine răscumpărarea. Dar, în timpul negocierilor, Baby Pink se plictiseşte, evadează din pătuţ şi se târăşte până în stradă.

Din acest moment, începe o adevărată aventură pentru el şi un coşmar pentru părinţii lui. Interpretul ideal pentru rolul principal a fost căutat în toată America. Producătorii i-au ales pe gemenii Adam şi Jacob Worton, care n-au trebuit decât să zâmbească pentru a primi rolul.

Urmăreşte online filmul Sunt Plecat in Oraş 1995, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Sunt Plecat in Oraş ONLINE subtitrat

<>

Sunt Plecat in Oraş Subtitrat HD in Romana

628
01:33:18
100%
Rates : 3
Filme online subtitrat hd in romana