Supravietuitoarea ONLINE subtitrat

Supravietuitoarea ONLINE Subtitrat
Supravieţuitoarea, film online DVDRip, subtitrat în Română.

Milla Jovovich o interpreteaza pe Kate Abbot, seful de securitate al ambasadei SUA din Londra, responsabila cu depistarea posibililor teroristi care opteaza pentru aceasta cale de acces in America.

Instinctul mereu in alerta si comportamentul putin suspect al sefului departamentului vize din ambasada ii atrage atentia asupra savantului roman (hi, hi) expert in gaze explozive. Investigatiile sale prea amanuntite, intrebarile incomode adresate persoanelor sus-puse precipita actiunea si Kate ajunge destul de repede incalcita in itele unui complot international.

Scapata ca prin minune dintr-o explozie menita sa-i opreasca actiunile, acuzata de crima si urmarita cu insistenta de un criminal platit, presupus exceptional, eroina fuge prin canalele Londrei, fenteaza politia, killerul si cliseele specifice genului, urmarita de toti, neavand de partea sa decat doi – trei prieteni si ingaduinta scenaristului.

„Supravietuitoarea” este incercarea nereusita a unei echipe de a da viata si stralucire unui scenariu imposibil, improbabil, o poveste ce s-a dorit un omagiu adus oamenilor ce asigura siguranta contra terorismului, dar care ajunge sa fie ofensatoare prin inexactitatile, neprofesionalismul si ridicolul procedurilor pe care le prezinta. Ca orice film care se ia prea in serios ajunge sa fie hilar si asta ii mai salveaza in ochii spectatorului.

Urmăreşte online filmul Supravieţuitoarea cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Supravietuitoarea online

Supravietuitoarea ONLINE Subtitrat

267
01:36:27
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana