Total Recall: Memorie Programată ONLINE subtitrat

Total Recall: Memorie Programată ONLINE SubtitratTotal Recall: Memorie Programată film online DVDRip, subtitrat în Română.

Bun venit la Rekall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas, acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

Însă procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen (Bryan Cranston). Problemele lui apar când devine obsedat de un vis care se repetă în fiecare noapte. În vis, el are o cu totul altă viaţă, pe altă planetă, alături de o femeie misterioasă.

Dintr-o dată, Quaid nu mai poate avea încredere în nimeni, cu excepţia Melinei (interpretată de Jessica Biel), o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, şeful Rezistenţei (Bill Nighy).

Graniţa dintre fantezie şi realitate devine tot mai neclară, la fel şi soarta lui Quaid, care trebuie să-şi găsească adevărata identitate şi să-şi descopere propriul destin. Ce este real şi ce nu?

Urmăreşte online filmul Total Recall: Memorie Programată 2012, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Total Recall: Memorie Programată ONLINE Subtitrat

<>

Total Recall: Memorie Programată Subtitrat HD in Romana

299
02:10:16
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana