Zoolander Manechinul 1 ONLINE Subtitrat

Zoolander Manechinul 1 ONLINE Subtitrat
In aceasta comedie Zoolander Manechinul regizata de Ben Stiller adresata superficialitatii din lumea modei si a oamenilor care o pun in miscare. Nume celebre din lumea modei sunt ridiculizate si se fac trimiteri subtile la diversi creatori de moda care si-au pierdut evident contactul cu realitatea. Intr-un contrast ironic, familia personajului principal, un model masculin de succes, este prezentata ca o familie modesta de mineri, singurii care par sa mai tina contactul cu lumea reala.

Derek Zoolander a înfruntat mii de ziarişti insistenţi şi şi-a apărat titlul de Modelul Masculin al Anului timp de trei ani consecutivi.
Dar acum, cel mai faimos supermodel din lume este pe cale să dovedească că nu este numai un tip care arată extraordinar de bine.

Lumea lui Derek (Ben Stiller) s-a destrămat atunci când, anticipând victoria unui al patrulea premiu acesta i-a fost înmânat noului venit chipeşului Hansel (Owen Wilson). Faţă în faţă cu realitatea zdrobitoare că nu mai este number one, Derek îşi caută un nou scop în viaţa şi se întoarce în statul natal New Jersey pentru a lucra împreună cu tatăl şi fraţii săi într-o mină de cărbune.

Din păcate, tatăl lui Derek (portretizat de Jon Voight) nu este încântat să-l vadă, datorită ruşinii pe care o simte în legătură cu profesia nebărbătească a fiului lui.

Renegat de familie, Derek se întoarce în Manhattan unde împreună cu omniprezentul Hansel se angajează într-o competiţie de modeling pentru a se hotărî supremaţia talentului din care va lua naştere un respect reciproc.

Zoolander Manechinul 1 online

<>

Zoolander Manechinul 1 ONLINE Subtitrat

802
01:29:12
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana